Sælg din bil
Sælg din bil

SOLGT ELLER GRATIS

Sælg din bil hurtigt og effektivt

Bilmarkedet gør det nemt for dig at sælge din bil privat. Og fordelene er til at få øje på. At sælge din bil privat vil typisk betyde en bedre pris, end hvis du sælger bilen til en forhandler. Bilmarkedet har et fast lavt salær som kun skal betales, hvis bilen bliver solgt igennem os.  

Bilmarkedet.dk består af branchefolk med mange års erfaring, og har værktøjerne til at guide dig smidigt igennem en tryg og økonomisk forsvarlig handel.    

Markedet for brugte biler er enormt, og kan forekomme uoverskueligt. Til gengæld er der som nævnt mange penge at hente ved at købe eller sælge bil uden om de etablerede forhandlernetværk. Men er du klar til det? Og er det ikke risikabelt? Vi har etableret Bilmarkedet.dk for at hjælpe dig igennem processen. Så kan du nøjes med at glæde dig over en gnidningsfri handel – hvad enten du vil købe eller sælge din bil privat.   

Med Bilmarkedet undgår du fordyrende mellemled, og kan fortsætte med at bruge din bil mens vores professionelle branchefolk gør arbejdet for dig. 

Hvorfor Vælge Bilmarkedet?

Fair og realistisk vurdering af din bil

Når du har indtastet dit registreringsnummer inde vores hjemmeside, sender vi dig indenfor 24 timer en vurdering, baseret markedsprisen og bilens aktuelle stand. Ved at sælge til private gennem bilmarkedet undgår fordyrende mellemled, og vil typisk kunne mere for din bil en hvis du sælger til en forhandler. Vi sætter dig i forbindelse med seriøse købere, og du står selv for fremvisning når det passer dig.  

Tilfredse brugere

Trygheden i processen med at sælge din bil har højeste prioritet hos Bilmarkedet.  

Som sælger nyder du godt af fordele som gratis vurdering, professionel annoncering og gnidningsfrit ejerskifte. Køberen er også godt stillet med mulighed for ejerskifteforsikring og en fordelagtig finansiering gennem Bilmarkedets partnere Santander og Accept Auto.  

En glad sælger og en glad køber – så bliver det ikke bedre! 

Skulle det ikke lykkes at finde den rette køber, har processen været gratis og du har ingen udgifter til Bilmarkedet. 

Ejerskifteforsikring - Køb dig til mere tryghed

Vores bil er mere end et transportmiddel, den er udtryk for livsstil, personlighed og status. For mange af os er den som et andet hjem, en safezone; et sted, vi tilbringer mange timer om året. Reklamationsret og garanti er måske ikke lige det første, du tænker på, når drømmebilen dukker op. Så er det godt, at vi hos Bilmarkedet kan tilbyde en ejerskifteforsikring fra ETU; det er sund fornuft og giver ro i maven. Hos ETU kan du tegne en forsikring, der dækker uforudsete fejl på både mekaniske og elektriske komponenter. ETU er et velrenommeret, familieejet selskab med rødder i Sønderjylland. 

Finansiering

Køb af bil er en tung post i privatøkonimien, ikke mindst i et land som Danmark med høje afgifter. Du kan vælge at fordele byrden over en længere periode med hjælp fra finansering Bilmarkedets partnere Santander og Accept Auto. Kreditvurderingen går i gang, så snart du har indsendt din låneansøgning, og svaret falder typisk inden for kort tid. Du behøver ikke at booke tid til et besøg i egen bank; gem dine kreditmuligheder her til andre af familiens økonomiske dispositioner.  

Sådan sælger du din bil på bilmarkedet

1

Indtast oplysninger om din bil

Start med at indtaste din bils oplysninger for at modtage et øjeblikkeligt prisestimat.

2

Få en personlig prisstrategi

Vores team vil kontakte dig og foreslå en prisstrategi baseret på grundige markedsanalyser.

3

Send os billeder af din bil:

Dine billeder vil hjælpe os med at skabe en tiltalende annonce for din bil.

4

Vi sætter bilen til salg

Vi sørger for annoncering og håndterer dialogen med potentielle købere

5

Vis din bil frem

Du arrangerer en fremvisning for køberen, mens vi fortsætter forhandlingerne.

6

Afslut salget

Vi guider dig og køberen igennem en sikker overdragelsesproces, som kun tager 10 minutter

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!